Video spelen

Pokémon mystery dungeon Crusaders of dusk.

 

Spelet Crusaders of dusk vet ingen om det ska komma ut. Det går bara rykten att det är 2012´s nya mystery dungeon spel. Vi gillar mystery dungeon spelen och hoppas att det här kommer komma ut. Det skulle bli kul. Äntligen ett mystery dungeon med alla nya pokémons.(Alla från Unova)Här är en bild på omslaget.

 

 

Poképark 2

 PokéPark 2 - Beyond the World är ett till pokémonspel. Vi har sett på demos och gameplays och ger den 9/10. Den har en del skillnader med sinn företrädare PokePark Wii - Pikachus Adventure! Skillnaden är att Beyond the World fokuserar mer på att man ska bli vän med olika Pokémon än att man ska spela atraktioner! En annan skillnad är att man får välja vilken pokémon man ska spela, och dem man har och välja på är Oshawott, Snivy, Tepig eller Pikachu! Alla har sina fördelar! Oshawott kan simma, Snivy kan hopp högt, Tepig kan krossa stenar och Pikachu kan barnpassa bäbis-pokémon som Bonsly och Togepi! En annan grymm skillnad är att man kan spela 4 på attraktionerna! Ett STORT + om ni frågar oss! Det finns nu också en ny park som kallas Wish Park! Vi avslutar med att säga att spelet kommer ut den tolvte november 2012! Det var nog allt!

 

Pokémon mystery dungeon explorers of sky.

 

Detta är vår favorit av alla pokémon spel. Det handlar om att du vaknar upp på en strand och ser dig omkring.

Du:V..Var är jag?

Din partner:Du är på Treasure towns strand.

Du: Treasure town?

Din partner: Japp. Här är jag uppvuxen. Förresten. Vem är du?

Du:Jag är(Du säger ditt namn)

Din partner:Haha jaså jag trodde du var en(Den pokémon du blev i början)

Du: Ja.., Jag är egäntligen en människa.

Din partner: Va? Vad sa du? En människa?

 

Det där var en liten snutt ur spelet. Detta spelet har en bra handling. Bra grafik. Och LÅÅÅNG Livslängd. Vi ger spelet en 10/10.

 

 

Bäst spel just nu: Super pokémon rumble

 

Pokémon mystery dungeon blue rescue team

 

Pokémon mystery dungeon blue rescue team är det första mystery dungeon spelet till nintendo DS. Pokémon mystery dungeon explorers of sky har en lite bättre handling än detta spelet. Det här handlar om istort sätt samma sak förutom handlingen. Vi ger spelet en 6/10.

 

Här är en liten filmsnutt av dem två mystery dungeon spelen 

 

 

Pokémon heart gold/Soul silver

 

Det kom ut ett spel vid namn Heart gold/Soul silver förra året. Vi gillade det spelet PGA din pokémon följde efter dig. Annars är Spelet ungifär likadant som dem gamla Pokémon gold eller pokémon silver. 

Betyg:7/10

 

 

 

Pokémon black/white

 

Pokémon black/white är ett tränarspel. Regionen Unova är nytt i detta spelet. Det finns prick 156 nya Pokémon. Någonting vi gillar alldra mest är att dina pokémon rör på sig under strid. Vi skulle vilja ge spelet en 9/10. Vi saknar att dina pokémon ska följa efter dig när du går. Dem spelen har redan släpts! Här nere är en bild på dem.

 

 

Här är en trailer till pokémon black and white!

 

 

Super Pokémon rumble

Super Pokémon rumble har hitils inte släpts Det är ett spel till Nintendo 3DS. Men vi har sett en trailer och har då en ungifär förväntan hur spelet är och hur bra det är.

Spelet handlar om att du är en leksakspokémon och ska ta dig igenom ett visst antal olika nivåer. Du börjar spela som Pikachu och då kan du trycka på B för att använda åskstöt. Självklart kan du bli vän med andra pokémons också!

Det vi tycker är bra med spelet är att du kan använda din Mii i det. Vi skulle vilja ge spelet en 8/10 

Förväntan är ungifär 86% av 100%.

 

 

 

Spelet släpps den andra december 2011

 

Bäst spel just nu:Pokémon black and white version.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)