Pokémon filmerna

Arceus och livets juvel.

 

Arceus och livets juvel handlar om som man kan tro Arceus. Det börjar med att Ash Dawn och Brock hittar till en sjö där dem börjar bada med alla sina pokémons. Senare blåser det upp en ovanlig kraftig storm. Det är ingen storm! Utan Giratina som tar sig ut ur Distration world. Legendariska pokemon i filmen: Arceus, Dialga, Palkia, Giratina och Heatran. Här är en trailer till filmen.

 

 

Victini och den Vita hjälten.

 

Victini och den vita hjälten är i stort sätt likadan som Victini och Mörkrets hjälte. Det är samma handling men det som skiljer sig är att i Victini och den vita hjälten så är det Reshiram set handlar om mer. Vi gillar Reshiram mera så vi ger denna filmen hela 10/10. Likadan som Zoroark och Illusionernas mästare så är den perfeckt!

 

Här är en trailer till Victini och den Vita hjälten

 

 

 

Victini och Mörkrets hjälte

 

Victini mörkrets hjälte har bara kommit ut i Japan än så länge. Ash träffar på Victini plötslgt och inte snart dyker Reshiram och Zekrom upp. Vilken av Reshiram och Zekrom är huvudpokémonen? Gissa! Zekrom! Vi ger denna film en 9/10. Här är en trailer till den. OBS: Trailern är på engelska!

 

Zoroark illusionenas mästare

 

Den här filmen är en av dem bästa! Vi gillar den mycket PGA att Unova pokémon är med i en sinnoh film. Alla legendariska pokémon som är med är: Celebi, Entei, Suicune och Raikou. Det är en ond person som vill utnytja Zoroark för att få tag på Zoroarks eget barn, Zorua. Vi ger filmen hela 10/10. Den har ALLTING som en pokémonfilm ska ha! Här är en trailer på filmen.

 

 

 

 

Dagen D för Deoxys

Dagen D för Deoxys handlar om en liten pojke vid namn Tory redan som liten tillsammans med sin familj upptäckte Deoxys när hans metiorit störtade mot jorden. Direkt när Deoxys rest sig så kom Rayquaza och började slåss mot Deoxys... Självklart är Ash med i filmen. Huvudpersonerna är: Tory, Ash, Brock, May och Max

 

Vi ger filmen en 9/10. Här är en bild av den.

  

Här är en trailer till dagen D för deoxys. OBS: Den är på engelska!

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)